Heb je voor je werk werklaarzen voor dames nodig? Hier koop je ze

Ben je het zat dat je mooie schoenen altijd vies worden? Of ben je verplicht voor je werk schoenen te dragen die aan bepaalde veiligheidsnormen voldoen? Dan ben je bij Mallegrom Veiligheidsschoenen op de juiste plek. Van lage tot hoge schoenen, voor heren en dames, ze hebben alles wat je nodig hebt. De werklaarzen voor dames zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt als je schoenen nodig hebt die ook je onderbenen beschermen. Daarnaast zijn er verschillende varianten en kleuren mogelijk, waardoor je een schoen kunt kiezen die bij je past. Lees hieronder meer over deze schoenen.

Wat voor soort werklaarzen heb je voor dames?

Werklaarzen voor dames zijn werkschoenen die bescherming bieden tot halverwege het onderbeen. Hierdoor bieden ze niet alleen ondersteuning voor de voeten en enkels.

Deze laarzen zijn vaak voorzien van een voering, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik tijdens de winter bij lage temperaturen. Daarnaast zijn de zolen vaak antislip en CI- en HRO-genormeerd. De CI-norm houdt in dat wanneer schoenen langer dan 30 minuten worden blootgesteld aan een temperatuur van min 17 graden, de schoen niet meer dan 10 graden daalt. De HRO-norm houdt in dat de zool van de schoen bestand is tegen enorme hitte. Ook beschikken de schoenen over een antiperforatiezool, die je voeten beschermt tegen scherpe objecten die mogelijk door de zool heen zouden kunnen gaan. De harde neus beschermt voornamelijk je tenen, zodat wanneer er zware objecten op vallen, dit weinig effect heeft. Zonder deze stalen neus kan dit namelijk ernstige gevolgen hebben.

De werklaarzen voor dames zijn er ook in herenvarianten. Het grootste verschil zit hem in de grootte en breedte van de schoen. Daarnaast is het uiterlijk vanzelfsprekend ook anders. Werklaarzen voor dames zijn te vinden in merken als Sixton, Cofra en Emma.

Bij Mallegrom hebben ze verschillende soorten werklaarzen, namelijk:

  • Waterdichte werklaarzen
  • Leren werklaarzen
  • Werklaarzen tegen de kou

Om de juiste werklaarzen aan te schaffen, geven ze bij Mallegrom graag tips. Allereerst is het belangrijk om de juiste veiligheidsnorm te weten die noodzakelijk is voor je huidige baan. Daarnaast kies je of je werklaarzen voor dames wilt die gevoerd zijn of niet. In een koude omgeving zijn gevoerde werklaarzen aan te raden. Werk je op droge ondergrond of ben je ook op natte ondergrond werkzaam? Wanneer je op een natte ondergrond werkt, kun je het beste kiezen voor waterdichte laarzen. Tot slot is het uitermate belangrijk dat je de juiste pasvorm kiest. Hiervoor kun je bij Mallegrom ook altijd terecht voor advies.

Kies voor de werklaarzen voor dames

Ben je op zoek naar werklaarzen voor dames die er ook nog eens goed uitzien? Dan ben je bij Mallegrom op de juiste plek. Ze beschikken over een onwijs ruim assortiment waardoor er voor iedereen wel iets geschikts tussen zit. Daarnaast hebben ze ook speciale schoenen voor heren. Ook deze schoenen zijn in allerlei maten, kleuren en merken te verkrijgen. Kies voor het juiste model, de juiste norm en vorm en zorg dat jij je werk kunt uitvoeren zonder enig risico op ongelukken. Twijfel je nog steeds? Neem dan een kijkje op de website www.deveiligheidsschoen.nl. Hier lees je allerlei informatie die je kan helpen om de juiste keuze te maken.