Real Gen heeft een mooie website gemaakt

Als eigenaar van een online kinderkleding winkel weet ik als geen ander dat goede reclame make heel belangrijk is. Tegenwoordig kan je zonder reclame te maken geen goed lopend bedrijf meer runnen. Zelf had ik door middel van het uitdelen van flyers op drukke markten een poging gedaan om zo meer bekendheid te krijgen. Het enige wat ik aan deze flyer actie heb overgehouden zijn boze mensen omdat merendeel van de flyers op de grond werden gegooid door mensen die geen interesse in mijn winkel hadden. Ook mijn bedrijf te promoten op Facebook was geen succes.  mac12

De oplossing; Real Gen

Na heel wat pogingen te hebben gedaan om mijn bedrijf te promoten kwam ik op de site van Real Gen terecht. Dit bedrijf, waar overigens zeer professioneel personeel aan het werk is heeft voor mij de oplossing. Ik heb hier een afspraak gemaakt om eens rond de tafel te gaan zitten om te kijken wat Real Gen voor mijn bedrijf kan betekenen. Ik kwam er al snel achter dat de aanpak waar ik mee bezig was totaal geen nut had. Er werden me verschillende voorbeelden gegeven hoe hun de reclame voor mijn bedrijf gingen aanprijzen, en ik moet zeggen dat ik binnen tien minuten al helemaal om was. Ik was ervan overtuigd dat Real Gen de oplossing voor mijn bedrijf was. Een week nadat ik het gesprek had gehad was mijn website al klaar en kon ik mijn bedrijf vinden op internet. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen, wat een mooie website, zeer duidelijk en professioneel.  logo (1)

De zaken gaan goed

Sinds RealGen mijn website in de lucht heeft gelaten stromen de nieuwe klanten binnen. In het begin zie je alleen het aantal bezoekers op de site, mensen die eerst de kat uit de boom willen kijken voordat ze gaan bestellen. Maar al snel volgen de kopers, mensen die leuke kleding kopen tegen een zeer leuke prijs. Niet alleen de kleding online kopen is makkelijk, maar ook het retourneren is geen enkel probleem, de klanten hoeven hier geen retour kosten voor te betalen.

Heel veel bekendheid

Inmiddels is mijn online kleding winkel al door verschillende mensen bezocht. Door het hele land heb ik nu de klanten zitten. Dankzij de hulp van Real Gen en door het maken van de mooie website heeft mijn winkel heel veel bekendheid gekregen. Mijn website blijft hoog in de zoekmachine staan, en komt als eerst naar voren als iemand het zoekwoord kinderkleding intypt. features-iphone2-221x300

Concurrentie

Inmiddels heeft de concurrentie zich ook al aangekondigd. Er zijn inmiddels meerdere bedrijven die online kinderkleding verkopen. Het is nu dan zeker van belang dat mijn bedrijf op nummer één blijft staan om zo de concurrentie ver achter te laten. Real Gen speelt hier steeds op in en zorgt ervoor dat geen enkel bedrijf boven mijn bedrijf op de Google site te vinden is. Elke dag wordt er wel bekeken hoe de zaken ervoor staan, en we wat er eventueel aan gedaan moet worden om mijn bedrijf op nummer één te laten staan.