Luchtbehandeling zorgt voor meer concentratie

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling Ik wist tot voor kort niet dat goede luchtbehandeling kan zorgen voor meer efficiëntie op de werkvloer. Dit komt doordat de hersenen beter functioneren wanneer er veel zuurstof beschikbaar is. Herken je het gevoel dat je een beetje hoofdpijn krijgt wanneer je voor langere tijd in een muffe ruimte aan het werk bent? Dat komt namelijk doordat jouw hersens dan te weinig zuurstof krijgen. Daarom is het ook een stuk beter om met het raam open te slapen. In ons kantoorpand is het niet mogelijk om genoeg ramen open te zetten, dus daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf wat mij kon helpen met het filteren van de lucht.

Mijn ervaring met luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Voor deze luchtbehandeling heb ik contact opgenomen met Euro manchetten & compensatoren. Hierover heb ik goede verhalen gehoord via een oud-collega en daarom heb ik er toen voor gekozen om even een belletje naar hen te plegen. Degene die ik aan de telefoon kreeg had veel verstand van zaken en dat vond ik erg prettig. Daardoor kon ik alle vragen stellen die ik had en wist ik binnen de kortste keren wat er allemaal mogelijk was. Dat was heel erg veel en dat vond ik heel erg positief. Ons kantoor heeft namelijk een hele specifieke inrichting qua kleur en daar wilde ik liever niet van afwijken.

Het eindresultaat

Uiteindelijk is onze nieuwe systeem voor luchtbehandeling ongelofelijk mooi geworden. Het is precies in de kleuren die wij van tevoren graag wilden, dus dat is fijn. Daarnaast heb ik het hele proces als onwijs prettig ervaren. Iedereen die bij dit bedrijf werkt heeft veel kennis van zaken en daardoor hebben zij uiteindelijk ook hele goede kwaliteit afgeleverd. Mocht jij nou ook naar zoiets vergelijkbaars op zoek zijn, dan raad ik het jou aan om eens een kijkje op hun website te nemen.