Dopper bedrukken logo

Een Dopper bedrukken logo is een zeer leuk relatie geschenk om te geven aan nieuwe en potentiële klanten. Deze waterflessen zijn door een Nederlandse fabrikant, Dopper, op de markt gebracht en zijn bijzonder populair. Behalve de fraaie vormgeving zijn deze flesjes ook bijzonder praktisch. Deze kunnen tegen een stootje en kan je makkelijk afwassen. Daarentegen moet je denken dat er anders heel veel waterflessen worden genuttigd en deze worden weggegooid. Dankzij deze mooie flessen is dit verbruik sterk afgenomen.

Elke ondernemer wil zijn of haar klanten bedanken voor het vertrouwen in het bedrijf. Daarom worden er regelmatig relatiegeschenken weg gegeven.

Laat een dopper bedrukken met eigen logo

Via Prikkels BV is het mogelijk om deze flessen te laten bedrukken. Als ondernemer kan je zelf bepalen wat je aan jouw klanten mee wilt geven. Een mooie fles met de adres gegevens van jouw bedrijf, of alleen een logo. Of misschien wel een andere tekst of afbeelding. Alles is hier mogelijk en bespreekbaar. Zodra ja naar deze site gaat, zie je al meteen het enorme assortiment waaruit je een keuze kan maken. Niet alleen deze drinkflessen, maar heel veel meer. Allemaal leuke presentjes die je aan jouw klanten kan meegeven.

Deze keer hebben wij voor deze mooie drinkflessen gekozen. Het bestellen ging erg makkelijk, ook het kiezen van de kleuren, want daar zijn er hier meer dan genoeg van. Wij hebben heel veel verschillende kleuren besteld en hier ons logo op laten drukken. Erg mooi en leuk om aan de klanten mee te geven.