Vergaderruimte Arnhem. Zo selecteer je een toplocatie.

Het Soete Rhijn

Ben je op zoek naar vergaderruimte in Arnhem? Dan heb je ontiegelijk veel keuze. Je kunt vergaderen in een monumentaal herenhuis, in de dierentuin, in een stadskasteel maar ook in een geijkte vergaderzaal in een hotel. Wat is nou een geschikte ruimte?

Doel vergadering in Vergaderruimte Arnhem

Kijk eerst eens naar het doel van de vergadering. Wil je tot ideeën komen? Moeten er besluiten genomen worden? Is inspiratie belangrijk? Of is het juist de bedoeling om tot elkaar te komen? Elke vergaderruimte in Arnhem heeft zo zijn eigenschappen. De ene ruimte heeft een prachtige inrichting boordevol kunst, de andere is juist kleurrijk en heel creatief. Stem je de sfeer van de locatie af op je doelstelling, dan zul je je doel eerder bereiken.

Vergaderruimte Arnhem

Faciliteiten

Verder zijn de faciliteiten die een locatie biedt van belang. Nagenoeg elke vergaderlocatie in Arnhem heeft presentatiemiddelen zoals een beamer, flip-over of presentatiescherm. Ook is een lunch de standaard. Maar wat voor lunch wordt geboden? Hoe is het gesteld met de koffiefaciliteiten? Staan er kannen koffie op tafel of kun je gebruik maken van een luxe espressomachine? Een borrel of diner is daarentegen niet bij elke vergaderruimte in Arnhem mogelijkheid. Goed opletten dus, als je dat wilt organiseren. Tot slot zijn de stoelen een punt van aandacht. Ofschoon je op elke stoel kunt zitten, is niet elke stoel even comfortabel. Gekleurde plastic stoelen zien er hip uit, maar het zit niet echt prettig.

De Vergaderie

Gastvrijheid

Wanneer de setting van de locatie past bij je doelstelling. En de faciliteiten voor elkaar zijn, dan is gastvrijheid een punt waarop je kunt beoordelen. Mogelijk vertelt de eigenaar van de vergaderruimte in Arnhem er zelfs iets over op de website. Bekijk hiervoor ook referenties. Kortom, het totale plaatje moet goed zijn. Want een ruimte kan nog zo geweldig zijn, maar als gastheerschap ondermaats is, is het alsnog een domper op je bijeenkomst.