Invoice factoring voor verkoopfacturen

Verkoopfactuur

Invoice factoring is waar ik zeer tevreden over ben. Deze dienst neem ik af bij het bedrijf, Finqle. Zij nemen namelijk mijn debiteurenbeheer over en ik heb binnen 24 uur de uitbetaling van mijn verkoop factuur. Hoe dit werkt? Ik zal het je vertellen.

Wanneer ik een verkoopfactuur indien via de website van Finqle, door deze simpelweg online te uploaden. Gaat de Invoice factoring van start. Finqle koopt deze namelijk in en zal vervolgens achter de debiteur aangaan. Hierdoor loop ik geen risico dat ik te laat mijn inkomsten ontvang. Zelfs loop ik niet het risico als mijn debiteur om welke reden dan ook helemaal niet betaalt. Deze gedachte geeft mij erg veel rust. Hierdoor besloot ik mij aan te melden. Spoedig kreeg ik een reactie en dat is tevens bij elke communicatie die ik tot nu toe met dit bedrijf heb gehad.

Inkomsten

Invoice factoring is aan te raden

Omdat ik zo prettig werk met Invoice factoring, kan ik het echt een ieder aanraden. Ik hou namelijk meer tijd over voor het verdere ondernemen. Ben je zelfstandig ondernemer of onderneem je in de MKB? Neem dan beslist eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Je kunt ook een adviesgesprek aanvragen mocht je nog vragen hebben. Zelf hoop ik nog een lange tijd van deze dienst gebruik te maken. Want om eerlijk te zijn, ben ik erg blij dat ik geen tijd meer kwijt ben aan mijn debiteurenadministratie. Daarom verdient dit bedrijf dan ook een groot compliment.

Meld je ook aan via de website en ontdek of ook jij in aanmerking komt. Wanneer jij de volgende tevreden klant ben van deze onderneming. Laat jij dan ook jouw ervaring achter op een blog? Ik hoop dan ook dat je net zo tevreden zal zijn als dat ik ben.

 

Finqle