Laat je verrassen door de illusionist van Rich Magic

Ieder feestje of evenement is net even wat leuker als er een illusionist aanwezig is. Of het nou zo is dat er een illusionist door het publiek wandelt om her en der een truc uit te voeren of als er een heel optreden is van een illusionist, het maakt iedere bijeenkomst leuker, spannender en meer memorabel, dan wanneer deze illusionist er niet zou zijn. Het is dan ook goed om als organisator van een evenement te kijken of je niet een illusionist kunt inhuren. Mocht je dit overwegen, dan kun je een beroep doen op Rich Magic. De illusionist van Rich Magic is wat betreft optredens van alle markten thuis. Je kunt hem bijvoorbeeld inhuren voor een podium act. Mocht je een mooie zaal met podium tot je beschikking hebben waar bijvoorbeeld een congres wordt georganiseerd, dan kun je voor het nodige entertainment zorgen via een podium act van Rich Magic. Rich kan dan voor een ware show zorgen waar men nog lang over na zal praten. Maar als je geen podium tot je beschikking hebt of als er geen tijd/ruimte is voor een dergelijke act, dan is het ook mogelijk om Rich als tafelgoochelaar in te schakelen. In dat geval loopt Rich door het verspreide publiek om mensen her en der te verrassen met een leuke act. Het leuke hiervan is dat Rich de mensen zal betrekken bij zijn illusies. Hij heeft immers vrijwilligers nodig om de act uit te voeren. Verder doet hij zijn act altijd bij een groep mensen, dus naast de vrijwilliger die betrokken wordt bij de truc, is er ook altijd een publiek aanwezig dat de truc van dichtbij kan aanschouwen. Mocht je meer willen weten over de vele mogelijkheden met deze illusionist, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de website van richmagic.nl. Hier lees je precies wat voor act en voorstellingen Rich voor je kan verzorgen. Je kunt hem als illusionist inhuren maar ook als spreker. Het is dan ook geen probleem om even te kijken op de site, zodat je precies kunt lezen waarvoor je de performer Rich voor in kunt huren. Als je eenmaal weet wat je opties zijn, dan kun je gebruik maken van de site om een afspraak in te plannen. Ook kun je contact opnemen met Rich Magic om door te nemen wat je graag wil en wat Rich kan bieden om je aan je wensen tegemoet te komen. 

Neem contact op met de illusionist van Rich Magic

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, dan kun je zoals gezegd terecht op de website. Hier lees je precies wat Rich voor jou kan betekenen. Zo kun je hem inschakelen voor: 

  • Tafelgoochelaar
  • Podium act 
  • Lezingen 
  • Workshop goochelen

Je kunt per act meer lezen over wat het precies inhoudt. Zo kun je dus snel een goede keuze maken voor wat je nodig hebt. Daarna kun je contact opnemen met Rich om te kijken of hij beschikbaar is en dus tijd heeft om de gewenste act te verzorgen. 

Kijk voor meer informatie op de site

Mocht je meer willen weten, dan kun je het best even een kijkje nemen op de website of gewoon contact opnemen met Rich Magic. 

Lees meer…