Wat is de snelste manier om een laadpas voor een elektrische auto aan te vragen?

Dat elektrische auto’s aan een opmars bezig zijn dat is geen geheim. De afstand die je met een elektrische auto kunt afleggen met een volle accu, dat is iets waar men niet heel luid en duidelijk over praat. Er is wel een groot verschil wat deze afstanden betreft als we naar de diverse merken kijken. Sommige elektrische auto’s rijden met gemak van de ene kant van Nederland naar de andere kant en sommige elektrische auto’s moeten toch echt nog een keer bijladen alvorens deze de andere kant van Nederland kan halen. Sinds kort heeft mijn partner een elektrische leaseauto van de zaak. Helemaal geweldig denk je dan. Weinig bijtelling voor privégebruik en er zit een laadpas bij de elektrische auto. De laadpas voor onze elektrische auto, mogen we ook voor privé kilometers gebruiken. Zo geweldig vind ik het helemaal niet, deze auto heeft niet een heel hoog aantal kilometers qua bereik op zijn accu. De laadpas voor deze elektrische auto heb je dan ook geregeld nodig. Mijn eigen voorkeur blijft nog steeds uitgaan naar mijn gewone, simpele benzineauto. Mijn partner daarentegen is helemaal gecharmeerd van zijn elektrische auto en van zijn laadpas voor de elektrische auto. Heb bij hem aangegeven dat ik het best wel link vind om maar een laadpas voor de elektrische auto te hebben. Als je de laadpas voor de elektrische auto kwijt raakt dan heb je een probleem onderweg. Daarom hebben we besloten een extra laadpas voor de elektrische auto te kopen, mocht er nood aan de man zijn dan hebben we in ieder geval een extra pas. De kosten die we dan maken, kunnen we later altijd weer declareren. We zijn gaan kijken waar we het beste een laadpas konden gaan bestellen. Na het nodige uitzoekwerk kwamen we op de site elec2go.eu, hier konden we een tweede laadpas bestellen. Dit hebben we de dag er op gelijk geregeld en als het goed is ontvangen we deze laadpas binnen enkele dagen. Met behulp van deze site hadden wij de mogelijkheid om een tweede laadpas aan te schaffen, zodat we altijd een achter de hand hebben.

Dit is de site waar u wezen moet als u op zoek bent naar een laadpas voor een elektrische auto

Een elektrische auto heeft een laadpas nodig om onderweg op te kunnen laden. Thuis heb je een eigen laadpaal maar mocht je onderweg zijn dan moet je wel de mogelijkheid hebben om ergens je accu op te laden. Daarom zijn wij zo blij dat we deze site gevonden hebben, zonder deze site hadden wij nu geen laadpas gehad.

Wilt u meer lezen?

Dankzij de site elec2go.eu, hebben wij een tweede laadpas kunnen kopen voor onze elektrische auto. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij ons goed hebben geadviseerd.
  • Zij een uitstekende service verlenen.
  • Zij altijd bereid zijn eventuele vragen te beantwoorden.

Mocht u overwegen om bijvoorbeeld een laadpas aan te schaffen, dan is deze site zeer zeker de moeite van het bekijken waard. Laat u verrassen door de diverse mogelijkheden die zij u kunnen bieden.