Wij zitten in de farmacie, en u kunt zich voorstellen hoe belangrijk het is dat medicatie goed verpakt wordt.. Mijn vader is dit bedrijf ooit opgestart dus gaat het me erg aan het hart dat het goed gaat met het bedrijf. We zijn al heel lang in bedrijf en de zaken gaan gelukkig nog steeds goed, maar we zijn nooit echt tevreden geweest over de verpakking die we gebruikten. We hadden begrepen dat een flowpacker, een machine voor het verpakken van producten, een goede optie was. En we zijn dan ook op zoek gegaan naar de beste flowpacker voor ons bedrijf. Zo kwamen we op de site omori.eu/nl, een site die hierin is gespecialiseerd en ook in het verpakken van producten en innoverende oplossingen voor diverse industrieën; voor zowel food, non food, de farmacie en dierenvoeding kunt u bij dit bedrijf terecht. Als het gaat om innovaties in bijvoorbeeld champignons en de verpakking hiervoor moet u bij dit bedrijf zijn, ook gaan ze voor minder plastic en meer comfort, dus voor duurzame oplossingen voor het milieu, van een bepaald kaasmerk verzorgen ze ook de verpakking, de stazakken van een bepaald groentemerk zijn ook door hen vertegenwoordigd en voor vers vlees, gehakt die met een flowpacker verpakt moeten worden kunt u ook bij ze terecht. Veel mogelijkheden dus via omori. Wat de verpakkingsmachines zelf betreft; hier kunt u alles over lezen op de site zelf; ze hebben de omori, de Leepack en de Tsubakimoto machine in de aanbieding en ook maatwerk oplossingen zijn mogelijk. Vanuit hun vestiging in het VK kunnen ze u helpen met aanvullende apparatuur, industriële magnetronsystemen en tuimel- en injectieapparatuur voor de roodvlees, pluimvee- en visindustrie. Ze bieden ook stickpack apparatuur, mixers, molens, tuimelaars en injectoren en meer uiteraard. Ook leveren ze end of the line inspectie apparatuur zoals röntgenstralen, controlewegers en metaaldetectoren. Als u contact met dit bedrijf op wilt nemen dan kunt u dit via diverse afdelingen doen; u kunt ze bellen of mailen en dan naar onder andere de sales, service en onderhoud en de storingsafdeling, maar ook gewoon naar de algemene afdeling natuurlijk voor als u nog geen klant bent bij ze.

Wilt u meer over de flowpacker weten?

Bezoek dan eens hun site, hier kunt u er alles over te weten komen en ook wat het bedrijf eventueel voor uw organisatie zou kunnen betekenen. Wij zijn eindelijk super tevreden over de verpakkingen van onze dierenvoeding en het voelt goed om met een bedrijf in zee te zijn gegaan die gespecialiseerd is in wat ze doen maar die ook nog eens voor u klaar staat wanneer u ze nodig heeft.

Interesse over de diensten van dit bedrijf?

Dan moet u zeker een kijkje gaan nemen op hun site, want:

  • Ze bieden diverse innovatieve oplossingen
  • Ze bieden diverse verpakkingsmachines aan
  • Ze bieden ook helpen met aanvullende apparatuur vanuit het VK kantoor

Heel interessant allemaal, een bedrijf dat aan het milieu denkt en met u meedenkt, heel bijzonder en mooi en we raden ze dan ook zeer zeker met een warm hart aan!