Wat zijn de top 2 bedrijven van Lekkerkerk?

Naar ons idee zijn er een aantal bedrijven in Lekkerkerk ontzettend belangrijk en op de goede weg. Wij vinden dat ze dat ook wat meer aandacht verdienen dan wat ze nu krijgen. Ze maken een goede groei door of bestaan al een ruime tijd. Het is naar ons idee dan ook zeer belangrijk om ze de aandacht te geven die ze verdienen. We vertellen je graag iets meer over deze bedrijven en waarom ze een plekje in onze blog verdienen.

Firecom

Inmiddels is Firecom een begrip geworden in de wereld van communicatie systemen. Dit bedrijf heeft een gigantisch groei doorgemaakt en is inmiddels een grote speler op de markt als het gaat om het leveren van portofoons, walkie talkies en oproepsystemen. Ze zijn zowel actief in de zakelijk als consumentenmarkt. Dit maakt ze een ideale partner voor veel mensen. Firecom staat voor snelle communicatie met korte lijnen. Daarnaast vinden ze het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Of je nu als ziekenhuis op zoek bent naar pagers of als beveiligingsorganisatie op zoek naar walkie talkies dan zit je bij Firecom goed.

Klip B.V.

Klip is al sinds 1947, ja je leest het goed, leverancier van industriële leidingsystemen, skids en modules. Daarnaast hebben ze een zeer gedegen team dat klaarstaat voor incident management. Ze zijn gespecialiseerd in prefab, installeren en het onderhouden van leidingwerk. Of je nu een olie en boorplatform hebt of een fabriek, Klip kan je helpen met al je leidingwerk. Klip is in de afgelopen jaren flink gegroeid maar wilt nog steeds vasthouden aan de prettige en korte communicatie met de klanten. Iets waar de grotere bedrijven vaak tekort inschieten.

Tijd voor applaus

We vinden dat deze twee bedrijven wel een applausje verdienen voor hun harde werken en zorgen ervoor dat Lekkerkerk weer op de kaart wordt gezet.