Een revolutie in de wereld van e-commerce

Online winkelen is aan een sterke opmars bezig en het ligt voor de hand dat deze in de toekomst alleen nog maar sterker wordt. Als ondernemer liggen er daardoor veel kansen in de wereld van de e-commerce. Momenteel is er een revolutie gaande in deze wereld. Dit zit hem in de opkomst van Magento, een e-commerce platform dat sinds de overname door Adobe Experience Cloud grote stappen heeft gemaakt. Inmiddels is de tweede versie van Magento volop in bedrijf. Zowel op het gebied van gebruikerservaring als personalisatie van webshops biedt magento 2 een breed scala aan toepassingen. Hebt u of wilt u een webwinkel? Dan is Magento 2 een niet te missen trein voor u om op te springen. In deze blog zal ik uitleggen waarom. 

De mogelijkheden van Magento 2

De meest in het oog springende functie van Magento 2 zijn de zogenaamde 'progressive web apps'. Dit houdt in dat een normale webwinkel zich aan de klant presenteert als een snelle en aantrekkelijke app. Zelfs zonder verbonden te zijn met het internet kan de progressive web app worden gebruikt. Offline shoppen binnen een virtuele winkelomgeving dus! Dit zorgt voor een prettige klantervaring, met als doel om een hoger conversiepercentage te bereiken. Bovendien zijn de webshops van Magento 2 'responsive', wat betekent dat ze zich aanpassen aan het apparaat van de gebruiker. Of de klant nu een telefoon, een tablet of een computer gebruikt, overal biedt de webshop een een optimale winkelervaring. Ook achter de schermen biedt Magento 2 een aantal interessante features. Er vinden constant geautomatiseerde tests plaats binnen de omgeving van uw webshop, waardoor bottlenecks niet meer handmatig opgespoord hoeven te worden. Zo kunnen developers efficient tweaken aan de wijze van navigeren binnen uw webwinkel. Hoe dit precies werkt, kunt u zich het beste laten uitleggen door experts. Een bedrijf dat alles afweet van de mogelijkheden van Magento 2, is Itonomy. Hierover vertel ik u iets in het volgende stukje.

Samen met Itonomy een webshop ontwikkelen

De experts van Itonomy weten precies welke toepassingen Magento 2 allemaal in petto heeft. Samen met u kunnen ze bijvoorbeeld kijken naar de uitgebreide mogelijkheden binnen de front-end bibliotheek. Denk aan pop-ups, drop-downs, banners, formulieren en breadcrumbs. Magento 2 heeft het platform en Itonomy heeft de experts. In een wereld waar shoppen steeds minder plaatsvindt in de klassieke winkelstraat met een Hema en Etos en steeds meer in een online winkelomgeving, is het als ondernemer steeds belangrijker om gebruik te maken van e-commerce. Bezoek nu Itonomy.nl en spring op die trein!