Makkelijk pallets de hoogte in verplaatsen

Op verschillende werkplaatsen zullen dingen zoals een heftruck, palletwagen en stapelaar goed van pas komen. Zeker in een magazijn kan je eigenlijk niet zonder deze apparaten. Vooral stapelaars zijn erg handig om te bezitten in een magazijn. Een stapelaar is namelijk erg multifunctioneel in gebruik. Deze kan pallets tillen en verplaatsen en daarbij kan een stapelaar ook nog eens de hoogte in heffen. Door gebruik te maken van een stapelaar zal je dus gemakkelijk een pallet kunnen verplaatsen naar een iets hogere plek, met een normale palletwagen zal dit niet mogelijk zijn. Als je dus graag de hoogte in wil werken met pallets, dan is een stapelaar ideaal in gebruik. 

Veilig een tweedehands apparaat kopen

Als je graag een heftruck, palletwagen of stapelaar wil gaan kopen, dan kan je dit doen bij verschillende bedrijven. Bedrijven zoals heftruckdiscounter bieden deze tweedehands aan. Kwalitatief zal de aankoop erg goed zijn, ongeacht dat je iets tweedehands koopt. Alle apparaten worden namelijk eerst goed gecontroleerd door professionele monteurs. Hierdoor zal je er zeker van kunnen zijn dat jouw aankoop een goede en veilige aankoop is. Mocht je nou niet graag gelijk al bijvoorbeeld een heftruck willen kopen, dan is het bij veel bedrijven ook mogelijk om deze te huren. Zo zal je voor een langere tijd gebruik kunnen maken van een heftruck zonder dat je deze hebt hoeven kopen.

Een heftruck huren in plaats van kopen

Door te kiezen voor een operational lease van bijvoorbeeld een heftruck, zal je voor een lange periode deze kunnen huren. Dit is dus net zoals dat je een ander apparaat huurt. Een groot voordeel aan operational lease is dat dit inclusief onderhoud en reparatie is. Onderhoud en reparatie zit dan namelijk al in het bedrag wat jij maandelijks betaald voor de heftruck, hierdoor zullen er geen bijkomstige kosten zijn als de heftruck gerepareerd moet worden. Bij operational lease huren zal van tevoren een urengebruik afgesproken worden. Wat het tarief is, zal afhankelijk zijn van het urengebruik van de heftruck. Zo betaal je nooit te veel tijdens het huren.