lokale online marketing onderschat

logo-rp

De kracht van lokale online marketing wordt vaak onderschat. Toen er bijna geen bezoekers uit de regio mijn website bezochten ben ik toch maar opzoek gegaan naar een oplossing. Van meerdere mensen kreeg ik te horen dat het lag aan de manier waarop mijn website was afgesteld. Mijn website was wel goed vindbaar op de zoektermen, maar dit was niet gekoppeld aan lokale zoektermen. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik potentiële klanten mis liep en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

logo-rpGoede hulp

De tip die ik mee had gekregen was het inschakelen van de hulp van Regiopromotor. Het bedrijf Regiopromotor regelt namelijk de lokale online marketing voor veel websites. Door de informatie die ik op de website had gevonden was ik gelijk enthousiast. Het beste leek mij om een afspraak te maken bij dit bedrijf om te kijken wat de mogelijkheden waren.

Tijdens het gesprek ben ik heel goed geholpen en heb ik ontzettend veel advies gekregen. Het leek mij wel een goed idee om er even over na te denken en daarom heb ik een offerte laten maken, zodat ik die mee kon nemen. Na een nacht geslapen te hebben kwam ik tot de conclusie dat ik dit moest doen!

Sinds het bedrijf aan de slag is geweest heb ik veel meer lokale klanten gekregen!