Steeds meer bedrijven maken gebruik van lokale online marketing. Toch zijn er veel ondernemers die er of niet in geloven of geen budget vrij willen maken voor een marketingstrategie. Dit is erg zonde, omdat ik zelf hele positieve ervaringen heb met lokale online marketing. Ik neem al sinds 2014 diensten af van Regiopromotor. Een zeer professioneel bedrijf met een duidelijke werkwijze. Bij vragen zijn ze te allen tijde bereikbaar. Ieder bedrijf krijgt een contactpersoon toegewezen waar je naar kunt vragen bij vragen. 

Professioneel bedrijflogo regiopromotor

Het bedrijf maakt een grote analyse voor je om te kijken wat er nodig is om resultaat te boeken. Doordat ze een analyse maken kan je precies kijken welke zoektermen voor jou interessant zijn. Bij alle zoektermen kan je zien hoeveel er maandelijks opgezocht word. Dit neem je natuurlijk mee in je beslissing.

Goede resultaten

Sinds dat ik diensten afneem is mijn omzet verdubbeld. Mijn posities zijn uitstekend en daarom wil ik ondernemers ook echt adviseren om gebruik te maken van online marketing. Je kunt er ontzettend veel omzet mee genereren, al moet je wel goed kijken bij wie je het uitbesteed.