Lokale vindbaarheid is ook zinvol voor jouw bedrijf!

lokale seo

lokale seo

Veel meer bezoekers

Als eigenaresse van een winkel, weet ik maar weinig van websites en zo! Een tijd geleden leerde ik de term lokale vindbaarheid kennen. Natuurlijk had ik geen idee wat lokale vindbaarheid moest zijn, maar het had alles te maken met online bestaan. Lokale vindbaarheid zorgt ervoor dat mensen in de buurt sneller bij jouw bedrijf terecht komen. Het is hetzelfde als SEO, maar dan gericht op jouw locatie.

Daar wilde ik gebruik van maken, omdat ik natuurlijk niet de enige winkel in de stad ben. Daarom wil ik dat mensen mij eerder zien dan mijn concurrenten. Daarvoor schakelde in RegioPromotor in. Zij wisten exact wat zij moesten gaan doen en na een paar maanden zag ik echt resultaat. Ik had veel meer bezoekers in mijn winkel, maar ook op mijn website! Dat was de investering dus wel waard.

Als jullie ook beter willen scoren op het internet, kan ik je RegioPromotor aanraden. Zij zijn echt specialisten op dit gebied en hebben altijd een doel voor ogen. In no time weten zij exact welke stappen zij moeten ondernemen om jou het beste te helpen. Kijk eens op de website of geef hen een belletje!