Professioneel seo bureau Eindhoven

websitepromotor-logo

websitepromotor-logoMijn website was de laatste tijd niet meer zo goed vindbaar in de zoekmachines. Het seo bureau Eindhoven dat ik destijds had ingeschakeld heeft zijn taak niet goed vervuld. Een vriend van mijn vertelde over Websitepromotor. Volgens hem was Websitepromotor heel goed, omdat zij professioneel te werk gingen.

Makkelijk gevonden

Via het internet ging ik op zoek naar wat meer informatie. Nadat ik “seo bureau Eindhoven” had ingetypt kwam ik als eerst Websitepromotor tegen. De informatie op de website sprak mij wel aan.

Het leek mij wel een goed idee om met het bedrijf in zee te gaan en daarom heb ik een mailtje gestuurd. Binnen no time kreeg ik een mailtje terug met aanvullende informatie. De prijs van de diensten beviel mij wel en daarom heb ik mijn gegevens opgestuurd.

Wat ik fijn vond was dat het bedrijf mij op de hoog hield van de vorderingen. Zo wist ik precies waar ik aan toe was en waar ik uiteindelijk voor betaalde.

Binnen een aantal weken stond ik weer op de eerste pagina. Er wordt op dit moment nog steeds aan de seo gewerkt, omdat dit beter is voor de vindbaarheid van mijn website!