Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Mijn eigen website liep niet zo lekker

Met het oprichten van mijn eigen zaak heb ik ook een eigen website opgericht met informatie die ik online vond. Op zich is me dit ook wel gelukt, enkel merkte ik wel dat ik dat ik niet zoveel bezoekers had op mijn website en dus ook niet zoveel verkopen. Ik wist deels hoe dit kwam: ik stond te laag in Google gerankt. Helaas had ik geen tijd om me bezig te houden met het uitzoeken van oplossingen hiervoor. Daarvoor wilde ik hulp inschakelen van buitenaf. Na wat zoekwerk op zoekmachine optimalisatie heb ik deze website gevonden.

Zoekmachine optimalisatieHoe heb ik dit contact met dit bedrijf ervaren?

Na het doornemen van verschillende positieve reacties van anderen, besloot ik verder contact op te nemen met de beheerders van de website. Deze vragen werden zeer positief en professioneel onthaald. Er werd geluisterd naar mijn wensen en ik werd deskundig ingelicht over wat er zou gebeuren. Omdat de prijs hiervoor zeer goed meeviel, heb ik besloten om met hen in zee te gaan. Zij hebben zich dus verder bezig gehouden met de
zoekmachine optimalisatie. Hierover kan ik dan ook enkel maar positief zijn. Ze hebben me het werk en de stress uit handen genomen voor een zeer voordelige prijs, ze hebben dit snel opgelost enzovoort. Bovendien hebben ze dit goed gedaan, want intussen sta ik al hoger gerankt in Google, heb ik meer bezoekers op mijn website en realiseer ik nu ook meer verkopen. Het is dus volgens mij een echte aanrader.