Aanrader: Palladium herenschoenen!

palladium

palladiumHet kopen van nieuwe schoenen is altijd leuk. Ik heb al erg veel schoenen maar elke keer kan ik het niet laten om een nieuw paar te kopen. Ik ben vooral een groot fan van Palladium herenschoenen. Deze schoenen zien er erg stoer uit en ze zitten ook erg lekker.

Ik heb hier zelf al twee paar van en het leek mij leuk om dit als cadeau te geven aan een goede vriend van me. Deze vriend wilde deze schoenen ook graag hebben en daarom wilde ik dit voor zijn verjaardag geven. Binnenkort is hij jarig en ik hoop hem dan te verrassen met een mooi paar Palladium herenschoenen.

Aangename verrassing!

Omdat ik hem hier dus mee wilde verrassen besloot ik om naar de website van Van Bommel schoenen te gaan. Deze webshop biedt veel verschillende soorten schoenen aan en mijn eigen palladium schoenen had ik ook op deze website gekocht voor een mooie prijs. Uiteindelijk vond ik de schoenen hier ook en besloot ik om ze te bestellen. Ik heb ze al aan mijn vriend gegeven en dit vond hij een erg leuk cadeau. Het doet me natuurlijk goed dat hij het zo’n leuk cadeau vindt!