Vestig jouw bedrijf in Diemen

Als jij op zoek bent naar de perfecte plek om jouw bedrijf te vestigen, dan is Diemen misschien wel de ideale locatie voor jou! Met haar bruisende sfeer, gunstige ligging en diverse mogelijkheden voor bedrijven, heeft deze stad veel te bieden. Ook vind je in Diemen de Zwolse Adviesgroep, het accountantskantoor in Diemen en het accountantskantoor in Amstelveen voor ondernemers.

Aan de rand van Amsterdam

Een van de grootste voordelen van Diemen is de ligging. Het is namelijk gelegen aan de rand van Amsterdam, wat betekent dat je binnen enkele minuten in de hoofdstad kunt zijn. Dit is ideaal voor bedrijven die willen profiteren van de zakelijke mogelijkheden in Amsterdam, terwijl ze toch willen genieten van een rustigere omgeving.

Levendige stad

Een ander voordeel van Diemen is de bruisende sfeer. De stad heeft een rijke geschiedenis en er is altijd wel iets te doen. Zo zijn er diverse festivals en evenementen gedurende het jaar, zoals het Diemer Festijn en het Diemerplein Foodfestival. Daarnaast heeft de stad ook een levendig centrum met diverse winkels, restaurants en cafés.

Goede faciliteiten voor bedrijven

Maar dat is nog niet alles! Diemen is namelijk ook een stad die zich richt op het faciliteren van bedrijven. Zo zijn er diverse bedrijventerreinen en is er veel ruimte voor ondernemerschap. Bovendien zijn er diverse initiatieven om startende bedrijven te ondersteunen, zoals het ondernemersloket van de gemeente Diemen en het innovatiecentrum van de HvA.

Goede bereikbaarheid

Als klap op de vuurpijl is Diemen ook nog eens goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De stad ligt namelijk aan de A1 en A10 en heeft een treinstation met directe verbindingen naar Amsterdam, Utrecht en Schiphol. Diemen biedt dus veel voordelen voor ondernemers. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf wilt verhuizen, Diemen biedt alles wat je nodig hebt. Dus waar wacht je nog op? Kom naar Diemen en ontdek zelf waarom deze stad de perfecte plek is om jouw bedrijf te vestigen!