Een professionele website laten maken

Een professionele website laten maken is werk voor specialisten. Zij hebben de kennis van het artistieke ontwerp van een website en weten welke onderliggende systemen het best werken. Een professionele website laten maken is niet alleen nuttig voor grote bedrijven met omvangrijke informatiestromen. Ook een kleine ondernemer kan voor een aantrekkelijke prijs een mooie professionele website laten maken. Bij www.mooionline.nl heb je al een website in ongeveer tien dagen. Die is gemaakt in WordPress en daardoor heb je de mogelijkheid om de teksten op de website zelf te beheren.

Hoe kun je snel een professionele website laten maken?

Voor het maken van een website ga je naar de site van www.mooionline.nl. Daar vind je een aantal voorbeeldwebsites, waaruit je een keuze kunt maken als model voor jouw eigen website. Vervolgens ga je op zoek naar afbeeldingen die je op jouw website wilt plaatsen. Die komen op dezelfde plek te staan als op de voorbeeldwebsite, die je hebt uitgekozen. Daarna maak je teksten voor je website, ook weer op de plekken waar die in de voorbeeldwebsite staan. De afbeeldingen en de teksten stuur je op naar www.mooionline.nl. Zo kun je in korte tijd een professionele website laten maken.

De voordelen van WordPress

Bij www.mooionline.nl wordt gewerkt met WordPress. Dat is een content management systeem dat werkt met sjablonen, ook wel frames genoemd. Door die frames is het vrij eenvoudig om met weinig werk en voor een aantrekkelijke prijs een professionele website te maken. Een website op basis van de voorbeelden heeft basisfunctionaliteit. Als je extra wensen hebt, bijvoorbeeld om een webshop aan je website toe te voegen, is daar extra functionaliteit voor nodig. Ook dat is een professionele website laten maken, maar dergelijke maatwerkwebsites kosten aanzienlijk meer tijd. Aan een maatwerksite hangt ook een ander prijskaartje.