Een veilig digibord voor in het onderwijs gezocht? Ga voor een bord van Prowise

Prowise bord

Wanneer je tegenwoordig op zoek bent naar een nieuw schoolbord voor in jouw onderwijsinstelling is het heel goed voor te stellen dat je op zoek gaat naar een digibord. Niet dat klassieke schoolborden en de wat nieuwere whiteboards totaal ongeschikt zijn, maar toch; niemand kan ontkennen dat een modern digibord grotere mogelijkheden biedt. Neem bijvoorbeeld een Prowise bord. Deze borden zijn voorzien van de meest uiteenlopende functionaliteiten. Denk hierbij aan het delen van je scherm en het aanbieden van interactieve lessen. Een Prowise bord functioneert bovendien buitengewoon gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Daarnaast zorgt Prowise ervoor dat je meerdere jaren automatisch updates geïnstalleerd krijgt. Zo blijf je nog een flinke tijd gebruikmaken van de best mogelijke functionaliteiten op het gebied van je digibord.

Prowise bord

Rust voor het beste gebruiksgemak je Prowise bord uit met deze aanvullingen

Als je wilt profiteren van de maximale gebruiksvriendelijkheid ten aanzien van je digitale schoolbord van Prowise, dan kun je ervoor kiezen om je bord te voorzien van accessoires en aanvullingen. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

  • Je kunt er een pc-module bij kopen. In dat geval kun je van je digibord een soort van computer maken, een die functioneert met Windows 10. 
  • Als je je Prowise bord op verschillende plekken wilt kunnen gebruiken kun je het bord voorzien van een zogeheten liftsysteem.
  • Je kunt je Prowise bord aan weerszijden uitbreiden door er whiteboards aan te monteren. Zo kun je een presentatie nog verder optimaliseren.
  • Door een screen control app aan te schaffen kun je meerdere digitale schoolborden vanaf één plaats beheren en runnen.
  • Je kunt je digibord van Prowise uitrusten met een camera. Hiermee vergroot je je mogelijkheden tot het aanbieden van actieve lesprogramma’s.