Rvs zetwerk wordt bij Bumet op verschillende zetbanken die volledig zijn geprogrammeerd gemaakt. Grondige kwaliteitscontroles gedurende het hele productieproces, evenals een gedegen eindcontrole voor levering, zijn vanzelfsprekend. Niet voor niets zijn zij dan ook gecertificeerd volgens ISO/TS 16949:2009. Wat ook interessant is dat plaatafmetingen tot 3000 mm lengte hier verwerkt kunnen worden. 

Via hun website kan je enkele voorbeelden zien. Zo zie je het proces van een metaalplaat tot een metaalproduct. Hier kan je ook een overzicht zien van andere mogelijkheden die zij je kunnen bieden, zoals:

Knippen Robotlassen
Boren Inpersen
Zagen Stiftlassen
Lasersnijden Puntlassen
Ponsnibbelen

Mooi resultaat

Een tijd terug had ik op een rommelmarkt een mooie kachel tegen een prikkie gekocht. Op het oog leek er niets mee aan de hand, maar toen ik eenmaal thuis was zag ik enkele gebreken. Zo was de metalen plaat die voor het raampje zat gebroken en ook was het onderstel alles behalve mooi. Omdat ik voor mijn werk al vaker de hulp van het bedrijf Bumet had ingehuurd voor rvs zetwerk, wist ik als geen ander dat zij ook andere diensten konden bieden. Meteen met mijn aankoop hierheen gegaan en inderdaad, zonder problemen hebben zij van mijn probleem aankoop een mooie kachel gemaakt.