Luxe loungeset in de uitbouw

Dutch-Riviera-Logo-header

Eén-en-twee-persoons-luxe-loungebeddenToen ik mijn huis ging verbouwen wilde ik heel erg graag een uitbouw hebben met veel licht. De uitbouw is ontzettend mooi geworden en daar ben ik heel erg tevreden mee. Voor deze uitbouw wilde ik een luxe loungeset hebben, zodat ik lekker kan loungen.

Showroom

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar een luxe loungeset. Op de een of andere manier kon ik steeds maar niet vinden wat ik in mijn hoofd had. Uiteindelijk had ik een luxe loungeset gevonden bij DutchRivièra, maar dit was het nog niet helemaal. De website van dat bedrijf zag er wel goed uit en daarom ben ik langs gegaan bij de showroom.

Toen ik in de showroom rondliep was ik verbaasd over het grote aanbod dat zij hier hadden. Er was een loungeset die heel erg leek op wat ik wilde hebben. Het enige probleem was het formaat, omdat ik deze iets groter wilde hebben. Volgens de verkoper was er nog een slag groter beschikbaar, maar die moest besteld worden. Op de foto zag alles er goed uit en daarom heb ik een bestelling geplaatst.

De bank kwam op tijd binnen en die zag er geweldig uit!