Op de valreep er nog even uit

zonvakantie december

De feestdagen staan voor de deur, toch wil je nog even heerlijk genieten van een zonvakantie december. Heerlijk om nog even de warmte van de zon te voelen, probeer niet te plannen in de kerstvakantie want vaak liggen de prijzen dan een stuk hoger. Wil je in december verzekerd zijn van de zon, dan kom je buiten Europa uit. Maar wat is er mis met Australië of Cuba om even de batterij op te laden? Tegenwoordig kun je ver weg, voor een betaalbare prijs. 

zonvakantie december

Australië

Het is met 21 uur vliegen wel een eind weg, maar als je er eenmaal bent dan ben je de reis zo weer vergeten. Australië is een schitterend land met veel zon en heerlijke temperaturen het hele jaar door, wanneer je West Australië bezoekt weet je niet wat je ziet. Rode zandwoestijnen, verlaten stranden en kleurrijke prachtige koraalriffen. The Kimberley is een prachtig gebied met meren, watervallen, steile rotswanden tropische graslanden en mooie rotsformaties. 

Prachtig Thailand

Je valt met je neus in de boter tijdens een zonvakantie december wanneer je naar Thailand gaat, van november tot maart is namelijk het droge seizoen. December is dus de perfecte tijd om naar Thailand toe te gaan, nadeel is wel dat er heel veel mensen rond deze periode gaan en het er erg druk is. Ga je begin december dan heb je nog kans dat het niet zo heel druk is, voordeel is wel dat je verzekerd bent van zon en strand tijdens je vakantie.