Mijn complimenten over de rijschool in Weurt

rijschool weurt

Bij rijschool Weurt heb ik met plezier mijn bromfietscertificaat gehaald en ook mijn praktijkexamen behaald. Nu ik ook mijn rijbewijs B hieraan heb kunnen toevoegen wil ik graag mijn complimenten achter laten op dit blog. Want wat voor een rijbewijs je ook wilt gaan halen? Je bent beslist bij verkeersschoolwesseldijk.nl aan het juiste adres. De mensen zijn erg vriendelijk en voor de prijs die hier wordt gehanteerd hoef je het ook niet te laten. Daarom raad ik deze verkeersschool iedereen aan.

rijschool weurt

Hier wordt op een prettige manier les gegeven

Het was voor mij vanzelfsprekend om weer bij de rijschool in Weurt mijn volgende rijbewijs te gaan halen. De mensen die hier werkzaam zijn zijn allen even vriendelijk en behulpzaam. Wanneer bijvoorbeeld de instructeur het idee krijgt dat je iets lastig vindt? Dan wordt hier direct meer aandacht aan besteed. Er wordt op een leuke maar leerzame manier lesgegeven. Omdat je je hier snel prettig voelt, leer je op deze manier ook snel.

Uiteindelijk heb ik binnen zes maanden mijn theorie en mijn praktijkexamen kunnen halen bij het CBR. Op dit moment ben ik nog hard aan het sparen voor mijn eigen auto.