Aljeveiligheid denkt aan uw veiligheid

Ondanks alle aandacht voor veiligheid, gebeuren er jaarlijks nog veel ongevallen op de werkvloer. Een groot deel speelt zich af in de bouw, industrie en offshore. Maak de werkplek daarom veiliger en kijk op de website van Aljeveiligheid.

De oorzaak van alle ongevallen op de werkvloer, ligt veelal in het niet of verkeerd gebruik van PBM en beschermende kleding. De gebruiker is zich vaak niet bewust van de risico’s en onbekend met de wet- en regelgeving. Hierdoor ontstaat een kloof tussen de wettelijke verplichting en de toepassing in de dagelijkse praktijk.

Bij Aljeveiligheid vinden zij dat iedereen een veilige en comfortabele werkomgeving verdient. De kracht ligt in het aanbieden van hoogwaardige bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Hierbij is expertise van het product en de toepassing van essentieel belang.

Waarom moet u kiezen voor Aljeveiligheid?

Aljeveiligheid hecht veel waarde aan het continu opbouwen en ondersteunen van langdurige partnerships. Door snelle reacties, oplossingsgericht denken en flexibele leveringen is klanttevredenheid vanzelfsprekend. Daarnaast is betrouwbaarheid ook een belangrijk punt. Transparantie en heldere afspraken zijn voor hen en de klanten belangrijk.

Veilig betalen

Wanneer u een product bij Aljeveiligheid besteld, kunt u ervan uit gaan dat dit veilig gebeurd. Zo heeft de webshop het Webshop keurmerk en hebben ze comodo secure. Daarnaast biedt Aljeveiligheid ook vele betaalmogelijkheden zoals iDeal, bankoverschrijving, Paypal en Billink.

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies hebben? Neem dan contact op met Aljeveiligheid om alle antwoorden op uw vragen te krijgen. Ook zullen zij u een zo goed mogelijk advies proberen te geven.