showtassen

Een ander woord voor showtassen zijn ook wel de insteekhoezen met ringbandstrook. Deze showtassen kun je verkrijgen in verschillende maten. Zo heb je de A4 formaat en de A5-formaat. De meeste mensen kiezen ervoor om voor de A4 formaat te gaan. Dit komt doordat bijna alle brieven en documenten worden uitgeprint op een A4 papier. Door middel van zo een showtas kun je al je papieren documentatie opbergen. 

Perforatie showtas

Aan de zijkanten van zo een showtas heb je vaak perforaties. Er zijn 4 varianten hiervan. Je hebt een showtas met 2-rings. Ook zijn er showtassen met 4-rings beschikbaar. In sommige vakgebieden wordt er graag gebruik gemaakt van de 11-rings. Tot slot zijn er ook showtassen met 23-rings. Je kunt zelf kiezen welke soort je zou willen hebben. Je kunt hierbij denken aan de hoeveelheid aan documenten die je in zo een showtas wil opbergen. Ook kun je kijken naar welke perforator je zelf hebt. Vaak hebben mensen een perforator voor 2-rings. 

showtassen

Showtas met logo

De kenmerken van een showtas is dat het vaak geschikt is voor A4 papier. De bedrukking is enkelzijdig. Showtassen worden vaak gebruikt in ringbanden en ordners. Deze showtassen kunnen ervoor zorgen dat de documenten goed beschermd worden. Ook kun je deze showtassen gebruiken om de losbladige administratie of brochures goed op te bergen. Het is mogelijk om de showtassen te bedrukken met een logo. Je kunt hiervoor het logo van het bedrijf of van de organisatie gebruiken. Dit is erg fijn binnen een bedrijf. Zo representeer je jouw bedrijf ook goed naar buiten toe.