Dankzij Piant gaat perforeren een stuk sneller en makkelijker

Piant

Het is u vast overkomen voor uw werk dient u een groot aantal a4’tes door te nemen. Om het lezen makkelijker te maken print u deze uit en probeert u de papieren te perforeren om het goed en duidelijk te lezen. Met al uw kracht tracht u door het grote aantal formulieren te komen met uw perforeermachine. Uiteindelijk lukt het niet en laat u het perforeren maar zitten, met als gevolg dat u een onoverzichtelijk geheel heeft van losliggende papieren. Piant heeft de oplossing en maakt het perforeren zeer makkelijk

Piant

Er zijn verschillende manieren van perforeren

Er zijn verschillende manieren van perforeren, zoals beschreven in de vorige alinea kunt u papieren laten perforeren. Maar dit kunnen ook postzegels zijn of cadeaubonnen. Daarnaast verschilt de wijze van perforeren. Indien u de papieren in een ringband wil laten opnemen heeft u meerdere gaatjes nodig. Er zijn nog een groot aantal verschillende soorten van perforeren. Welke manier het best bij u past kan u altijd navragen.

Ieders voorkeur kan gerealiseerd worden

De hoeveelheid formulieren welke u wilt laten perforeren kan u geheel zelf aangeven. Of u een kleine oplage laat perforeren of een grotere oplage Snijbedrijf kan uw voorkeuren vervullen. De opgegeven order ontvangt u snel en voor eventuele vragen kunt u contact opnemen. Naast het perforeren zijn er nog andere diensten die wij u kunnen aanbieden. Stickers in alle soorten en maten kunt u laten opmaken en bestellen. Ook leveren wij handige mappen in verschillende kleuren en afmetingen. Neem afscheid van het onhandige perforeren en loszittende papieren.