De best verwachte smartdevices voor 2019

Hier zijn de allerbeste smartdevices die je kunt kopen. Dus, als je op zoek bent naar een van de beste telefoons op de markt in 2019, ben je zonder meer op de juiste plek. Hier vind je de meest toonaangevende smartphonegids. Alleen de beste telefoons staan op deze lijst, zodat je er zeker van kunt zijn dat je altijd het allernieuwste apparaat krijgt. Neem een ​​kijkje en je zult gegarandeerd de telefoon vinden voor jouw behoeften, te beginnen met de allerbeste smartphone die momenteel beschikbaar is.

1. Google Pixel 3

De Pixel 3 en Pixel 3 XL zijn de beste telefoons die je nu kunt kopen, op voorwaarde dat je geen iPhone wilt. De enige verschillen tussen beide modellen zijn het grotere scherm (en de inkeping) en de batterij op de XL. Ze hebben de beste camera ooit op een smartphone en presteren in de meeste situaties beter dan alle rivalen. Beide hebben de beste Google-telefoon hardware tot nu toe, een goede levensduur van de batterij, kunnen draadloos worden opgeladen en zijn waterdicht.

2. Samsung Galaxy S9

De Galaxy S9 blijft een uitstekende telefoon en is nu nog goedkoper. Het heeft alles wat een moderne telefoon kan hebben, waaronder draadloos opladen, volledige waterdichtheid en een koptelefoon aansluiting. In tegenstelling tot sommige telefoons, slaagt het er ook in om een ​​groot scherm en een voortreffelijk ontwerp zonder een inkeping bovenaan het scherm te hebben. En hoewel hij op de Galaxy S8 lijkt, verbetert hij de camera nog verder en voegt hij dubbele luidsprekers toe om de upgrade te rechtvaardigen. Als je een groter scherm, batterij en dubbele camera’s wilt, dan is er de Galaxy S9 Plus.

3. Huawei Mate 20 Pro

De Mate 20 Pro heeft een groot levendig OLED-scherm, met name een uitstekende levensduur van de batterij en geweldige drievoudige camera met een slanke inkeping. AI-functies verbeteren ook de camera-ervaring via de P20 Pro, en het voegt een 3D-gezichtsontgrendeling toe en omgekeerd draadloos opladen, zodat het andere telefoons kan opladen. Stereoluidsprekers, waterdichtheid en 128 GB-opslag om er zeker van te zijn dat dit een telefoon is die je minstens twee of drie jaar gebruikt.

4. iPhone XS

Het OLED-display is uitstekend en functies zoals het volledig veilige Face ID-ontgrendelsysteem maken het de meest futuristische telefoon die Apple ooit heeft gemaakt. De prestaties zijn perfect, net als de bouwkwaliteit. Het is waarschijnlijk nog steeds de meest wenselijke telefoon ter wereld. Het is snel en draadloos oplaadbaar. Maar dankzij de verbeterde levensduur van de batterij en de verbluffende dubbele camera’s is de iPhone XS geen enkel probleem als je al van iPhone en iOS houdt. Voor een betere ervaring, moet je ook de bijbehorende Apple accessoires aanschaffen.

5. iPhone XR

Dit is de beste iPhone voor de meeste mensen op dit moment, evenals een van de beste telefoons in het algemeen. Afgezien van een Lcd-scherm en slechts één camera is het vrijwel net zo capabel als de XS met dezelfde A12-processor, draadloos opladen en Face ID. Het heeft ook een groter scherm dan de reguliere XS. Zes kleuren bij de lancering geeft een goede keuze en de levensduur van de batterij is uitstekend. Voor de Apple telefoons is het altijd verstandig om meteen een telefoonhoesje te kopen.