Een douchehanddoek bedrukken is de nieuwe manier van een visitekaartje

Laat u en uw bedrijf uitblinken van concurrenten door een leuke en spontane manier van promotie te maken. Een douchehanddoek bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam, is de inruil middel van het visitekaartje. De kans dat een visitekaartje in de prullenbak komt, is zeer groot.  

Waarom kiezen voor Promotie.nl?

Bij Promotie.nl kunnen ze veel verschillende producten bedrukkken of graveren met je eigen naam, bedrijfsnaam of logo. Waaronder een douchehanddoek bedrukken. Door een visitekaartje af te geven, kan het vaak zijn dat die zoek raakt of belandt in de prullenbak. Ook zouden ze een bedrijf sneller herinneren als je een product geeft, die ze kunnen gebruiken in het dagelijks leven.

Eigen ervaring bij Promotie.nl

Een tijdje geleden heb ik gezocht naar leuke producten om mijn bedrijfslogo op te drukken. Dit was leuk om mee te geven aan klanten en mede collega’s. Ook wou ik het kunnen gebruiken in mijn eigen bedrijfje. Op de site kwam ik bij douchehanddoek bedrukken. Dit vond ik perfect, je gebruikt het immers iedere dag! De mensen aan wie ik er een meegaf vonden het ook leuk en bruikzaam. Daarom raad ik promotie.nl zeker aan voor producten met eigen logo.