Een eenvoudig boekhoudprogramma

Boekhouden is voor elke onderneming erg belangrijk. Exact wilt daar graag bij helpen door een Online boekhoudprogramma aan te bieden. De bedoeling van een online boekhoudprogramma, is om het boekhouden zo eenvoudig mogelijk te maken. Ook is het de bedoeling om tijd en geld te besparen. Exact wilt het online en eenvoudig boekhouden dan ook graag ondersteunen. Het online boekhoudprogramma van Exact is een heel makkelijk programma. De boekhouding is heel eenvoudig bij te houden en u heeft het altijd bij de hand. Exact blijft zich ieder jaar dan ook voortdurend ontwikkelen en levert maatwerk.

Zelfstandig of samen met uw accountant de boekhouding bijhouden

De bedoeling van een online boekhoudprogramma is het vergemakkelijken van de boekhouding. Het is mogelijk om de boekhouding aan uw accountant over te laten maar het is ook mogelijk om het samen met uw accountant bij te houden. Exact online boekhouden zorgt ervoor dat de samenwerking tussen de ondernemer en accountant steeds makkelijker wordt. Het is bijvoorbeeld gewoon mogelijk om bonnetjes en facturen in te scannen, zodat de accountant dat direct ontvangt. Uw boekhouder of accountant kan dan ook altijd met u meekijken.Voor de ondernemers die meer ruimte hebben, is uiteraard ook mogelijk om de boekhouding volledig zelf bij te houden. Exact online boekhouden maakt dit ook steeds gemakkelijker. Het bijhouden van de boekhouding is erg eenvoudig en Exact probeert dit ook steeds eenvoudiger te maken. Daarnaast heeft u de boekhouding ook altijd bij de hand.

Vindt uw ideale pakket

Exact biedt verschillende pakketten aan, zodat boekhouden voor iedere ondernemer eenvoudig wordt. Er is een keuze tussen drie verschillende pakketten. Er is een basispakket genaamd “Essentials”. In dit pakket zitten verschillende opties. Voor de ondernemers die behoefte hebben aan meer opties, is er ook een uitgebreider pakket. U kunt dan namelijk kiezen voor het Exact Plus. Mocht u van alle mogelijkheden en opties gebruik willen maken, dan raden wij het Professional pakket aan. Dit is het meest uitgebreide pakket. Dit pakket wordt ook aangeraden wanneer u de boekhouding volledig zelf wilt doen.

Kunt u niet kiezen? Dan kunt u een kijkje nemen op de website van boekhoud programma vergelijken om te meer informatie te verkrijgen en te vergelijken.

Kosten…?

De kosten hangen af van het pakket die u aanschaft. De kosten worden bij ieder pakket maandelijks afgeschreven. De mindere uitgebreidere pakketten die minder opties bieden, hebben lagere kosten. Het Exact Essentials pakket biedt de minste opties en kost €39,- per maand. Als u meerdere opties wilt voor uw boekhoudprogramma dan betaald u €69,- per maand voor een Exact Plus pakket. Als u een pakket wilt die alle opties te bieden heeft, bent u €99,- per maand kwijt voor het Exact Professional pakket.