digitaal

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een flip book kunt laten maken? En dan specifiek gericht op het maken van een online flip book? Een online flip book zorgt ervoor dat u minder kosten hoeft te maken voor hetzelfde aantal exemplaren. Wist u zelfs dat u met online exemplaren naar iedereen een versie kunt sturen? U betaalt namelijk voor een vast bedrag een flip book op maat. Daarna kunt u zelf weten naar hoeveel personen u de flip book stuurt. Heeft u al een prachtig PDF document gemaakt, maar wilt u dit op een eigentijdse manier online laten zien? Dan bent u bij Digitaal Publiceren.com aan het juiste adres. Zij kunnen voor u van een PDF document een flip book op maat maken. U hoeft slechts een statisch PDF document aan te leveren, met daarbij prachtige bewegende of stilstaande afbeeldingen en de rest regelen zij. In uw flip book kunt u ook links verwerken. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u graag meer weten wat er allemaal mogelijk is? Neem vrijblijvend contact op.

digitaal publiceren .

Video integratie in uw flip book

Dat de mogelijkheden zeer uiteenlopend zijn begrijpt u nu wel. Maar wat is er dan allemaal mogelijk? U kunt een promotiefilmpje in de flip book verwerken, maar ook bepaalde foto’s of andere bewegende beelden. Door verschillende effecten toe te passen, maakt u een flip book die volledig aansluit bij de aankleding van uw bedrijf. Naast video’s of bewegende beelden kunt u ook uw publicatie verrijken met links. Als u een PDF document aanlevert met links, worden deze automatisch overgenomen in ons systeem tot een link. Misschien wilt u wel klanten dat klanten op een link kunnen klikken en dan naar de website geleid wordt om iets te vertellen over een bepaald product.

Online jaarverslagen maken

Waarom een Flip PDF van Digitaal Publiceren.com?

Waarom kiezen voor Digitaal Publiceren.com voor het maken van uw flip PDF? Dat is makkelijk uit te leggen aan u. Digitaal Publiceren.com is een betrouwbare en betaalbare partner voor het maken van uw online publicaties. Zij helpen u met het opzetten van een bladerbare PDF en geven u tips. Zij zitten al jaren in het vak en hebben al ontzettend veel online flip books gemaakt. Bij Digitaal Publiceren.com betaalt u één tarief en daar komen geen onverwachte kosten bij. U weet precies waar u aan toe bent voordat u begint aan de flip book op maat. Daarnaast ontvangt u een reclamevrije publicatie en kunt u de publicatie plaatsen op eigen hosting/eigen website! Zij zorgen er ook voor dat de publicatie volledig in uw eigen huisstijl wordt gemaakt. Links die u aanlevert worden automatisch overgenomen en een koppeling met Google Analytics is ook mogelijk! Benader Digitaal Publiceren.com en ontdek wat zij voor u kunnen doen.