Ikzelf ben een grote voorstander voor klapstoeltjes. Deze zijn niet zo heel duur in aankoop in vergelijking met een niet opklapbare stoel. En bij geen gebruik ervan is het zeer gemakkelijk op te bergen. Zonder dat je veel ruimte verliest. Je vind klapstoelen in verschillende stijlen en kleuren. Zo heb je er met gestoffeerde zitting, een chrome frame of ergonomisch. Perfect voor iedere gelegenheid. U kan de klapstoelen ook met losse koppelstukken met elkaar verbinden waardoor je de stoelen ook perfect kunt gebruiken in een zaal of wachtruimte, de stoelen blijven mooi op hun plaats en je moet niet elke keer elke stoel terug zetten.weblogo

Voordeel
Het grote voordeel dat ik zelf vind van klapstoelen is dat deze zeer licht zijn, makkelijk in gebruik en zeer makkelijk op te bergen. Je hebt heel weinig ruimte ervoor nodig, je kan zelfs gebruik maken van een transportkar waar tot 30 stoelen in opgeslagen kunnen worden.

De ideale stoel voor als je eens veel volk over de vloer krijgt om toch iedereen te kunnen voorzien van een zitplaats zonder veel moeite en ruimte te verliezen!