Opzoek naar een online marketing bureau Nijmegen

Ben je opzoek naar een online marketing bureau Nijmegen dan kun je stoppen met zoeken. Pittig Bakkie is een online marketing bureau Nijmegen die je onder het genot van een “pittig bakkie” graag helpt met het ontwikkelen van een degelijke online marketing strategie. Maar waarom zou je dat willen en wat kan Pittig Bakkie voor je betekenen? In dit korte artikel leggen we het iets verder uit. 

Online marketing bureau Nijmegen

Waarom hulp bij online marketing?

Ten eerste is het belangrijk om de vraag waarom je eigenlijk hulp nodig hebt bij je online marketing te beantwoorden. Als online marketing werkt is het reuze goed voor je omzet, maar in de praktijk zien we dat lang niet alle bedrijven optimaal profiteren van online marketing. Dit komt simpelweg omdat ze onzichtbaar zijn. Hoe kan dit?

Simpel gezegd, je bent niet de enige met online marketing. Stel je bent een wijnverkoper. Je hebt een mooie website gemaakt en hoopt dat daarmee je omzet snel omhoog gaat. Maar jouw gloednieuwe website verdwijnt al snel in een zee van andere webpagina’s die allemaal wijn verkopen. Veel mensen klikken niet verder dan de derde zoekpagina op Google. Staat jouw nieuwe website op pagina 5, dan heeft je website dus niet het gewenste effect. 

Wat kan Pittig Bakkie doen?

Dan is natuurlijk de belangrijke vraag, wat kan Pittig Bakkie hieraan doen? Er zijn een hele hoop mogelijkheden en de keuze van strategie hangt ook af van wat jouw bedrijf nodig heeft. Laten we het hier houden op één van de meest effectieve strategieën, zoekopdracht optimalisatie.

Met zoekopdracht optimalisatie wordt ervoor gezorgd dat jouw webpagina hoger komt te staan in de zoekpagina van Google. Dit wordt gedaan door veel backlinks, oftewel links met een koppeling aan je webpagina, door het internet te verspreiden. Google ziet deze links en denkt dat jouw pagina veel bezocht wordt, waardoor je eerder als optie weergegeven wordt. Op die manier ben je eerder zichtbaar voor klanten en gaat je omzet omhoog.