WBSO aanvragen

Wanneer je overtuigd bent dat je als bedrijf gebruik zou kunnen maken van de WBSO subsidie en je de WBSO aanvragen zo goed mogelijk wil laten verlopen, dan is het goed om eventueel de hulp in te schakelen van een specialist, om de aanvraag zo goed mogelijk in te sturen om de kans op succes daarmee te kunnen vergroten. Is het bedrijf bezig met technische innovaties binnen het bedrijf om zo de problemen op te lossen of is het bedrijf bezig met technische innovaties om zo nieuwe technieken op de markt te kunnen brengen, dan kun je je laten adviseren. 

De aanvraag doen

Wanneer je de aanvraag voor de subsidie wil doen, dan is het belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurd. Wanneer je twijfelt, kun je ook hierbij het best de hulp van een specialist inschakelen. Heb je personeel dat in staat is om te werken aan technische innovaties? Of mis je de kunde binnen het bedrijf. Het is erg belangrijk om dit overzichtelijk te hebben. Let op, de werknemers moeten allemaal binnen de EU zijn. Bepaal daarmee ook hoe je de subsidie wil ontvangen, wil je de forfaitaire kosten ontvangen of ontvang je liever de werkelijk gemaakte kosten? 

WBSO aanvragen

Bij twijfel

Wanneer je per de volgende maand de subsidie aan wil vragen, dan moet je dit voor de 20e hebben verstuurd. Het project mag tussen de 3 en 12 maanden duren, maar wanneer je weet dat dit niet lang genoeg is, dan zou er verlenging aangevraagd moeten. Kom je er tijdens het indienen van de aanvraag echt niet uit? Dan is het verstandig om definitief de hulp in te schakelen van een expert die precies weet hoe de portaal werkt en hoe alle stappen gezet moeten worden, zodat je je er niet teveel druk over hoeft te maken en het goed zal verlopen