Professionele inbouw zwembaden

nieuwatlantis logo

Mijn vrouw is eindelijk met pensioen en daarom wouden we wat leuks doen aan ons huis. We wouden wat doen waardoor we nog meer van ons huis kunnen genieten. Inbouw zwembaden leken ons altijd een overbodige luxe en dat is het eigenlijk ook maar dat is ook een van de redenen dat wij ervoor kozen.

Verwachtingen

Inbouw zwembaden zijn natuurlijk niet in een keer in te bouwen, want er moet natuurlijkinbouw zwembaden wel het een en ander aangepast worden. We willen een aanbouw maken aan ons huis om hier een overdekt zwembad te realiseren. Natuurlijk hebben we nog even gewacht met de aanbouw omdat we zeker rekening moeten houden met het zwembad. We zijn door onze kleinzoon bij NieuwAtlantis terecht gekomen omdat hij zo handig is met het internet.

We hadden al een beetje een beeld over wat wij wouden maar we wouden nog ruimte overlaten om ons te verrassen. Een afspraak bij de showroom van NieuwAtlantis was zo gemaakt.

Deskundige hulp

We hadden ter voorbereiding wat plaatjes meegenomen met wat inspiratie. Er werden wat tekeningen gemaakt waarin de mogelijkheden werden uitgelegd. We hebben deze tekeningen meegenomen omdat we aan de hand hiervan de uitbouw moesten laten ontwerpen. We hebben al gelijk een afspraak gemaakt zodat iemand bij ons kon kijken wat mogelijk was!