Kies een geschikte machine 

Pacoma

Niet iedere foliewikkelaar is hetzelfde uitgevoerd, simpelweg omdat de producten ook niet van ieder bedrijf gelijk zijn aan elkaar. Afhankelijk van de grootte van je product of doos, aantallen die je per uur moet inwikkelen is er een model beschikbaar. Maar ook het soort folie en de bewerking spelen mee met de keuze, hoe vaak wil je een wikkeling doen en wat is de overlapping van de verschillende stroken folie. Dit zijn allemaal aspecten die meespelen met de keuze van een machine.

Pacoma

Stel eenvoudig de machine af

Tijdens het wikkelen van de folie om de pallet heen, kun je zelf instellen hoe strak het folie eromheen moet worden gewikkeld. Dit is een combinatie van de folie en de machine, stel je de folie te strak in dan heb je kans dat dit scheurt. Laat je de foliewikkelaar de folie te los wikkelen, zijn bijvoorbeeld de dozen niet goed beschermd en staan ze te los. Dit is niet handig tijdens het transport, in het ergste geval kunnen de pallets met lading en al omvallen.

Pacoma heeft de goede machine

Waar je een foliewikkelaar ook voor gebruikt, bij pacoma.nl vind je de geschikte machine. Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd, dat de technici precies weten wat wel en niet nodig is. Heb je specifieke wensen die je ingebouwd wil hebben, ook dit is eenvoudigweg mogelijk. Het eigen team van specialisten is op de hoogte van de laatste technische mogelijkheden, zodat ook jouw bedrijf voorzien is van de nieuwste mogelijkheden op de werkvloer.