Voordelig rijles arnhem

Een paar maanden geleden heb ik een spoedcursus aangevraagd bij de ANWB. Aangezien ik veel tijd vrij had, was dit de mogelijkheid om snel mijn rijbewijs te halen. Ik ben toen op internet gaan zoeken onder ”rijles arnhem” en kwam vervolgens uit bij Wesseldijk. Wesseldijk heeft connecties met de ANWB en rijd ook in de auto’s van de ANWB. Door de samenwerking hebben ze instructeurs van een hoog niveau en op deze manier slaag je alleen maar sneller.

Online heb ik een pakket afgenomen en vrij snel volgde mijn eerste rijles. Mijn eerst rijles in Arnhem verliep redelijk. Het is in het begin erg wennen, maar met behulp van mijn instructeur verliep het elke les beter en beter.

25 lessen nodig gehad

In totaal heb ik maar 25 lessen nodig gehad om mijn examen te halen. In mijn pakket zaten 20 lessen, theorie en praktijkexamen. Het was een voordelig pakket! Ik heb maar 5 lessen erbij genomen. Met dank aan mijn instructeur ben ik vrij snel geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik ben de rijschool daar enorm dankbaar voor! De service is perfect en de rijlessen worden goed benut! Bekijk de website voor meer informatie.