Bierverpakkingen nodig? Karton is de beste keuze

bierverpakkingen

Wanneer je een hoogwaardigheidsbekleder bent bij bijvoorbeeld een bierbrouwerij, een slijterij of een drankgroothandel, dan kun je gerust in de situatie terechtkomen waarin je diverse bierflesjes op een efficiënte manier wilt samenbrengen, verpakken en verkopen. Het ligt in dat geval voor de hand dat je voor kartonnen bierverpakkingen zou gaan. Karton heeft als verpakkingsmateriaal namelijk forse voordelen te bieden ten opzichte van vooral plastic en metaal. Lees hieronder om daar het fijne van te weten.

bierverpakkingen

Stevig, milieuvriendelijk en elegant

Als glazen bierflessen op transport moeten, dan kan er onderweg natuurlijk van alles misgaan. Het resultaat mag dan duidelijk zijn: de fles barst en het bier gaat verloren. Een kartonnen bierverpakking voorkomt dit bijna altijd. Deze vangt namelijk schokken en stoten voldoende op. Verder bieden bierverpakkingen van karton enorme mogelijkheden op promotioneel gebied. Je kunt tegenwoordig karton namelijk op de meest fraaie manieren laten bedrukken. Tel je daarbij op dat karton vergeleken met vooral plastic een milieuvriendelijk materiaal is, dan weet je genoeg: als bierverpakking is karton de ideale keuze.

Schaf je bierverpakkingen aan bij een organisatie met deze kenmerken

Op verschillende plekken is het mogelijk verpakkingsmateriaal in te kopen dat zou kunnen dienen als bierverpakking. Evenwel is het aan te raden inkopen te doen bij een organisatie die zich sowieso al een ware kartonspecialist mag noemen. Bij een dergelijke specialist kun je namelijk zeker het type karton kiezen dat het best aansluit bij je bier en jouw merk. Als die organisatie ook nog eens een team aan vormgevers in dienst heeft, dan is dat een extra pluspunt. Zo kan men je namelijk helpen aan het best mogelijke design. Tenslotte is het slim om in zee te gaan met een kartondeskundige die ook kartonnen bierverpakkingen op maat kan maken.