Charles.nl voor al je relatiegeschenken

Charles.nl

Wanneer je een collega een cadeau wilt sturen, bijvoorbeeld vanwege een nieuw geopend pand, een jubileum of een pensionering, dan is een fles wijn (bijna) altijd een goed idee. Zeker wanneer je kiest voor een echt goede wijn. Heb je te maken met iemand die geen alcohol (meer) drinkt? Dan is een fles echt goede, lekkere olijfolie een aanrader. Bij Charles.nl kun je voor deze cadeaus prima terecht. Zij zorgen ervoor dat het cadeau, mooi verpakt, wordt afgeleverd op de juiste datum. Ook als je er zelf niet bij kunt zijn.

Charles.nl

Een relatiegeschenk is vaak saai

Maar dat hoeft het dus écht niet te zijn. Heeft je concurrent iets te vieren? Pak uit met een goede champagne. Want je weet maar nooit wanneer jullie elkaar nodig hebben. Ook met concurrenten (of juist met concurrenten) moet je de band goed zien te houden. Een mooi relatiegeschenk op het juiste moment kan deze band sterker maken. Weet je dat je concurrent vaak en graag kookt? Kies dan voor een mooi pakket met olijfolie.

Laat de fles bedrukken door Charles.nl

Als je echt goed je visitekaartje wilt afgeven, dan zorg je er natuurlijk voor dat je bedrijf herkenbaar is. En dat bereik je weer door je logo (en eventueel je contactgegevens) zoveel mogelijk in de openbaarheid te brengen. Een fles wijn van Charles.nl kun je nog mooier maken door deze te laten bedrukken met jouw logo. In jouw kleuren en met jouw lettertype. Zo ben je ook in het bedrijf van de ander goed zichtbaar. Charles.nl zorgt voor de verzending en aflevering van de fles. Je hoeft dus niet perse zelf aanwezig te zijn op het moment van aanbieden. Al kun je er natuurlijk voor kiezen om met je bedrijfsauto en in je bedrijfskleding aanwezig te zijn. Dat levert nog meer exposure op!

Wil je meerdere geschenken tegelijk laten bezorgen?

Ook dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Ik kan me zo voorstellen dat je de mensen die jouw bedrijf hebben ge- of verbouwd wil bedanken voor de goede samenwerking. Dus het bouwbedrijf, de loodgieter, de interieurbouwer en de tuinontwerper. Je kunt al deze mensen en bedrijven op dezelfde dag hetzelfde cadeau laten bezorgen. Dan weet je zeker dat ieder bedrijf hetzelfde bedankje krijgt en dat je niemand vergeet. Je hebt ook niet nog maanden een fles in de kast staan omdat je die nog moet weggeven maar je het te druk hebt om even langs te gaan. Charles.nl staat voor je klaar!