Informatie Somfy motoren

 

Somfy motoren zijn toepasbaar op zowel zonwering als op rolluiken. Somfy motoren laten uw zonwering of rolluik op signalen op en neer bewegen. Er zijn veel verschillende soorten motoren die allemaal andere eigenschappen hebben. Zo is er verschil in mechanische en elektronische motoren, daarnaast heeft u de keuze uit bedrade en draadloze motoren.

 

u heeft keuze uit:

  • Motoren met schakelaar bediening, bedraad.
  • Motoren met afstandsbediening,      draadloos.
  • Motoren met smart Phone of tablet, draadloos.

 

Somfy_onderdelenHet merk, type en de eigenschappen van uw motor kunt u terug zien op het etiket die geplaatst is op de motor. Dit geeft u de makkelijke optie om een vervangende motor te bestellen in de webshop van de Zonnerij. Dit kan natuurlijk als uw motor defect is, maar ook als u ervoor kiest om van een bedrade motor naar een draadloze motor te gaan.

 

Ook zijn de verschillende soorten afstandsbedieningen en zon en wind automaten voor de verschillende motoren eenvoudig te bestellen op de website. Voor deze afstandsbedieningen verkopen wij ook batterijen die u kunt gebruiken wanneer uw afstandsbediening leeg is, wanneer u moet overgaan op een nieuwe batterij, is er op de batterij aangegeven welk type u de volgende aankoop nodig heeft.